Кадър: Канал 3Побоят над магазинера в Габрово се отличава с една

...
Кадър: Канал 3Побоят над магазинера в Габрово се отличава с една
Коментари Харесай

Ген. Румен Миланов: За да се стигне до бунт в Габрово, значи нещо се е нагнетило

Кадър: Канал 3

Побоят над магазинера в Габрово се отличава с една особена свирепост. Това момче е налагано грубо. Това породи отрицателно публично подстрекателство. Имаше задоволително причини нападателите да бъдат арестувани. Можеше да им се изиска и мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за 72 часа. Това, че са били освободени е неточност на полицията, която ескалира. Това сподели някогашният шеф на НСБОП и на БОРКОР ген. Румен Миланов в предаването " Офанзива " пред Канал 3.

„ Това сподели, че е насъбрано напрежение в обществото във връзка с този етнос “, добави той.

Миланов разясни, че не всички роми са неприятни и даде образец със фамилии, които са работливи. „ Но огромна част от този етнос имат чувството за безвластие. Това стартира още от фамилията, продължава през образованието и се натрупва. Тези хора остават необразовани, не могат да работят и стартират да крадат. Ако сме сериозна страна би трябвало да подходим световно към вкарването в границите на правовия ред на този етнос. Тези хора са изпуснати от 30 години “, коментира  някогашният шеф на НСБОП .

По думите му би трябвало да се обърне внимание на самотните майки, които сами се оправят с компликациите. Той дефинира майките, които имат повече от 5-6 деца като промишленост. „ Всички тези проблеми би трябвало съществено да бъдат премислени “, уточни той.

„ Габрово е един доста спокоен град. Нивото на проведената престъпност беше минимално. За да се стигне до протест, значи нещо се е нагнетило “, сподели още Румен Миланов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР